За да не отварям нова тема, ще пиша тук. Със 156 1.9 8 клапана съм и акумулатора ми започна да се предава наскоро, като чак ми изчезват настройките на борда. Въпросът ми е 70Ah ще стигнат ли за този двигател, понеже имам един, който не се ползва вкъщи, а работи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор
Collapse
X
-
Ще стигне, уж.
Нито си посочил марка, нито начален ток/ампери нито дали колата нощува в гараж или под небето...
А какво значи "не се ползва вкъщи, а работи"?
Ползва ли се или не се ползва?
Откъде знаеш че "работи" след като не се ползва?Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 21:26.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Колата нощува на улицата и не е в гараж. Свален е от друга моя кола ( Nissan Primera 2.0 td) и стои просто без да се ползва. Проверен е и си работи. 70 ампера е, за начален ток не знам понеже в момента не съм вкъщи и не мога да проверя. Ако не се лъжа беше на Bosch.2005 156 1.9 JTD 115
2004 GT 2.0 JTS 165
Comment
-
Ако не е ползван скоро, сложи го за 24 часа на зарядно, качвай го и карай. При всички положения ще бъде по-добре от настоящия ти. Колко ще изкара, вече зависи от много неща.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
В крайна сметка акумулатора днеска умря и утре трябва да ми дават ток евентуално да мога да се прибера до Пловдив. Съжалявам за глупавият въпрос, но не знам дали ще намеря някой да ми даде ток и предполагам тези коли не могат да се палят с бутане като старите, нали?2005 156 1.9 JTD 115
2004 GT 2.0 JTS 165
Comment
-
Предполагам все ще се намери някой в района да ти даде ток. А защо да не може да се палят с бутане?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Не е препоръчително дизели да се палят с бутане (дърпане) заради високата компресия и вероятността от прескачане на ремъка при по-рязко пускане на съединителя. Ако все пак това се прави, защото просто нямаш друг вариант, то задължително на 3та скорост (1ва и втора категорично забранено) и се помага със стартера в момента на отпускане на съединителя. Намери някой да ти даде ток, без значение кой, дай му 10-20лв и си запали колата човешки без много драми.
159 не съм палил с бутане/дърпане, дано и не ми се налага.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment